Od pozadi ja podigam malce I so maz mi ja banjame ne moze na ova da sedi I od pozadi da se banja kako I vprocem na nisto za bebinja, e sega kje mi bide problem koga ke pocnam sama da ja banjam ne znam sto ke pravam
Немам вакво столче, ама бебе го бањав прво во мрежа, сега во гумено столче, ама во двете во иста позиција е легнато. За да го измијам грбот и газето го ставам на меше и на коленици потпрен. Не е баш згодна позиција ама за 1 минута се трпи. Сама си го бањам од старт, не сум имала мака.
Лесно е. Ќе пробаш еднаш сама ама маж ти до тебе, после ќе видиш дека ќе влезеш во шема. Во исто ја бањам малата. И местам една тетра, да не е директ на тоа. Ја покривам и ја поливам со водичка да и е топло и паралелно ја бањам. После ја фаќам со една рака, со друга спремно ми е за поливање, ја поливам и виткам во бањарче.
Преубаво е сѐ мила Ги имаме истите чорапчиња, ги зедов од 0-1 месец, а ти гледам си земала и од 1-6 месеци. Ако ги отвори и ако ги виде, можеш ли да ми кажеш дали имаат многу разлика во големината?
Здраво, колку го користите бебешкото гнездо? Дали се исплати да се купи ? И од каде купувате да сте задоволни и да не се многу шарени Благодарам
Ние месец ќе правиме и веќе мало ни станува, многу сме долги, 53цм се родивме и имаме долги ноџиња, ама маста му ја извадивме, цело време сме во него. Нас ни е поклон.
Од Ело купивме ние. Многу е добро и квалитетно направено. Се вадат навлаките и се перат. Бебе уште од прв ден, цело време преку ден е во него. Практично е, бидејќи можеш да го оставаш бебето, и да си бркаш работа. Ни да го мислиш дали ќе се сврти, мојава претла уште веднаш скроз до долу во гнездото почна да оди. Да не беше во гнездо, туку така оставена, ќе ја наоѓав кој знае каде по гарнитурава. До колку месеци ќе се користи - не знам. Мојата е скоро 1 месец, уште го користиме.
Да и јас од ело гледав, ама малку се намалени со избор на дезени. И едно канарине на инста го гледав не се многу шарени само незнам навлаките дали се вадат за перење точно тоа е важно. Ќе прашам . Фала многу за помош