И јас земав летна вреќичка, тука сме со термин, се утешив дека не сум утнала кога ја видов кај тебе. Земав и гнездо, постелнини, ќебенце и бањарка од нив, многу ми се свиѓа памукот и принтовите. И од Зара хоум има убави бањарчиња по слична цена.
@Noemi јас ептен мислев ама реално зимска ќе користи само ако е под 19 степени дома, и таман вака. Ќебенце не земав ама нема да издржам, за во гнездо ко ќе спие де. Он топик, прв пат постелнина нарачувам од овие и прееубави се, убав памук и дезени.
Лелее и мојава е таква, склет невиден. А се мислев вреќа да земам, бидејќи ми го шутира кебето.. сеа ме замисли дали да земам.
Ако ти е с’клетџика, во зимската нема да ти спие. Мојава е 2.5 ТОГ, мислам да ја види само почнува да плаче. Ние и навечер спиеме со тетра или тенко памучно ќебе. Битно мајка и купи 100 ќебиња дебели, а ги користиме само за до педијатар.
Ја со обично памучно ќебе ја покривам, и тоа треба убаво да ми заспие за да не осети, иначе одма станува напета дека сум ја покрила.. и секое сабајле едното ноџе надвор откриено и го наоѓам хаха, си го луфтира. Мене на мекици милион ми донесоа, не знам што да правам со нив хахха. Да земам тогаш со помалку, ептен го фрла ќебето.
Земи си летна вреќичка, јас сега такви разгледувам да и земам. Инаку исто, во фаза сме на мазење и спиење врз мене, неќе да чуе да ја пуштам од раце, а ако ја пуштам и покријам со нешто тогаш војна отвара со нозете дур не го изшутира. Кога ја пресоблакам или и го мијам газето е најмирното бебе на цел свет. Зимски бебчиња
Моето на пресоблекување и бањање плаче многу не сака баш ладно зимурливче ми е, може и дека порано се роди и си бараше топлина уште ама еве уште е така и обожава да спие на мене
Да потврдам и јас за гнездото. Го имаме веќе неколку месеци, бебче во него си спие. Го ставам во креветче ноќно време за потопличко да му биде. Ние го отворивме уште вториот медец, ептен ни се погоди.
На тема гнездо од Ело, имам едно скроз ново, уште си стои во оригиналното пакување. Ако му треба на некој по ок цена, пишете ми порака
Само купувам нешто, ама заборавам за сликање. Вака да издвојам од Тему овие. Лигавчиња за шлакање нека си има 180ден беа сите тие долните, џабе.. А овие со траките за на глава, сите 3 со 3 траки 379ден.