Не се за жал... Преку амазон во Америка ги купив, ми ги донесоа. Барав тука насекаде поквалитетни работи вакви, ама немаше.
Дојде брат ми, душата, да ја запознае внукичката. Не можам да ги спастрам. Цел куфер од големите е. Маж ми дека појма нема што се купив, за глава се фати. Па и што имам роднини и другарки од таму, и тие дополнително купувале. Кој од моите блиски ќе има следно бебе-девојче, ќе имам нови алишта да подарувам.
Ја чекав пратката 40 и кусур дена… на крај ја откажав… и најјакиот дел е после 2 и кусур месеци од нарачката ми стига меил дека ми ја одобруваат рекламацијата и ќе ми рефундирале.. а ја не сум платила ништо. Малку така катастрофа им е онлајнот. Тркни си до продавница, барем ќе си ги видиш и ќе си земеш.
Исто и мене ми се случи. Јас ја заборавив пратката Проблем е што немаат се во продавница. После за рефундурање иако си платил во готово внесуваш сметка на нивната страна па те исплаќаат за бекои 15 раб дена. Катастрофа се .
Имам неколку порачки направено. Првата и третата во рок си стасаа и тоа на почеток на рокот. Втората каснеше 10тина дена. Квалитет е Ок за цената, ништо посебно ама за дете што одраснува секој месец или два е таман. Во главно за ќерка купувам. Е се големините се случува пример 3-4 комплети иста големина да порачам и физички сите да се различни.