Од Њоњо. Имаат преубави работи. Овие ми се омилени зошто со влажни марамици се бришат боите и се рејузабл. Фала
https://www.instagram.com/shopnono.mk?igsh=eng2anJqc3hmNHMy Имам нарачувано онлајн, прекрасно ги пакуваат пратките, секоја чест.
Преслатки се бодињава, на кратки каде начека вакви убави дезенчиња све по долги фаќам кај и да влезам уште?
Овие по кратки ги зедов од Sinsey само овие дезени беа немаше баш избор, провери може ќе најдеш нешто. Не знам дали дека уште не е сезона ама никаде не можам да начекам по кратки. Можеби допрва ќе излегуваат, не знам.
И ја тоа си викам ај март почна за нашиве пролетно летни бебиња ваљда ќе извадат сега повеќе на кратки да купуваме нарачав и ја нешто онлајн синсеи којзнае шо ќе стигне
Може онлајн да има и повеќе избор од колку во продавница. Ќе начекаме нешто до април си викам, ќе почнат сега пролетни колекции
Јас битно и купив завеси за во нејзината соба неделава и драпери да и најдам сакам некоја таква шеќер боја
Да ги видов и ја розевите ептен ми беа дреч беливе ми беа баш за бебе, така ги имав замислено со точки
Види на фб Tiny baby shop, на Примарк бодиња продаваат, сега имаат баш по кратки нова тура, јас земав пред 1 недела