Мн ми е слатко засега ми е фаворит ако не и најдам уште нешто овие 2 месеци додека ни дојде, од прв ден ја замислив во бело фустанче од болница како ја изнесуваме
Се е купено во Солун. Наочарчињата се од Mothercare. Боденцата како и 80% од работите на сликата се Carter’s купени од Kiddo, освен зеленото фустанче и шорцевите - тие се од Prenatal
Баш тука ќе прашував за квалитетот на алиштата бебешки во синсеј, дали де памучни ? Доста ефтини бодиња има и баш по мој вкус дезени.
Ние сега вторпат купуваме од таму за бебчето, 100% памук пишува на етикетата, не се некој екстра квалитет, но за парите се одлични, ние сме задоволни. Очекувајте дека ќе се соберат при перење.
Планираме да одиме до Солун во петок, сакам да и земам фустанче за крштевката, гледам сте биле скоро, во кои продавници да барам посвечени фустанчиња и дали е подобро да се удриме на шетање низ центарот (на Цимиски) или да одиме до Космос? Се двоумам некако, оти гледам и дека ќе врни, па можеби Космос со бебе ќе биде подобра опција ама дали ќе најдам тоа што барам? И секако ако можеш да ми препорачаш продавници со детска облека, оти првпат одам во Солун да пазарам за бебе.
На Цимицки незнам, избегаваме обично натака да идеме ради гужва во сообраќај и наоѓање паркинг. Во Космос има цел крак со детски продавници и имаат преубави работи (во Mayoral баш приметив имаше многу убави фустанчиња). Јас обично купувам од Kiddo, Mothercare и Prenatal. Mothercare и Prenatal се една до друга карши Ikea. Kiddo има east i west, east-от е во иста насока, на 5-6мин со кола до другиве. Во Mothercare не приметив, али во Prenatal i Kiddo имаше исто посвечени фустанчиња