Дали некој знае за Памук Пале како можам да направам нарачка, и пишувам на страната но не ми враќаат имаат пребави еднобојни чорапчиња малечки ..
Ne vrakat na poraki, mene nikogas ne mi vratile. Mozes da pojdes vo prodavnica ako ti e blisku ili nekoja drugarka da ti zeme pa po kargo da ti isprati.
Кој број се елечињата, тоа во средина и тоа најдесно плишанкото? Вчера бев прашував најмал број 74ка е ми рекоа..
Спојлер: Спојлер Спојлер: Спојлер Во sinsay има 68 најмали 3-6м,прво и ја го купив плишенкото од pepco најмало бројче беше 74 6-9м
Таман, таман? Ние 7 и нешто сме. Исто нарачав. Ама си викам месец дена дали ќе го носи, што поголем да зимам.
Јас чекав 4,5 дена ама подлогата мн поскапо ја платив 1800ден а гледам на други места се дупло поефтини истите
Прв шопинг за бебко уште нероден ама ќеф ми беше, непланирано скроз, имаше попуст во локо кроко и искрено криво ми е оти сите бројчиња беа над 3 месеци, ништо помало а преубави работи имаше Синсеј досега за мене имам купено неколку работи и задоволна сум од квалитетот, и два пати да го облечи ионака ќе му се смалат одма, за парите екстра ми изгледаат