Од Синсеј и ние сме 74ка. Многу помали се, нарачав за лето, се зафркнав, морам 80ка сега да нарачам пак.
Да бе за 700ден, топ си врши работа вчера правњвме тестинг …. Овие овде у нмк нека продаваат бејби монитори за 6000ден кога има кој да им ги купува
Може да ми пуштиш линк од камерата, и дали лесно се поврзува. Претпоставувам на тел ви е поврзана. Сакам и јас да земам некоја за да ја надгледуваме додека спие
Испозанесени овие нашиве продавници со цени за камери мислиш ќе монтирам систем за крадци во маркет, не бебе да погледнувам док ја правам кафе у кујна а она спие
Синсеј прават замена на величини ? Ептен недефинирани се работиве. Зимам 86 мало купувам 92 огромно а ги нема во продавница ствариве само онлајн штета
Не, мора да вратиш сите, и да нарачаш. Ако си нарачала онлајн, вчера се вратив а се за број поголем ми требаше. Нарачав после.
Па да, јас едно задржав, пет вратив. И после тие пет ги нарачав онлајн, а за тоа што вратив ќе чекам на сметка да ми вратат пари.
Zdravo feminki, Ve molam predlozete od kade mozam da zemam gnezdo da ne se mnogu shareni, nekoja neutralna boja?