За Синсеј и јас се чудам, 74 86 92 или огромна или никаква разлика Што е фората и јас не сфаќам, затоа никогаш не би порачала онлајн. Квалитетот за тие пари им е одличен, поготово на почеток кога ги растат алиштата за недела две. Моево порасна првите месеци у Синсеј на подарок се што добив беше Синсеј речиси и се искористив. За мене супер квалитет во однос на цената, некогаш онлајн гледам понуди 5 бодиња за 299 или 3 шпихозни за 500 ден што е џабе реално. Иако се тенки и квалитетот им е доста послаб од другиве ( пукаат конци, се дупнуваат доле кај тие за закопчување ) дефинитивно се со најубав дизајн Тритекс купив бодиња, убави, квалитетни ама и него го стегаа кај бутките како што пишавте..некако мн се плитки доле не знам..3 купив и сите 3 беа исто скроени доле..штета. Плус тие за закопчување се ств заебани малце Ваикики онака, океј се, стандард квалитет и памук. Најквалитетни и најизносени бодиња примарк и окаиди, а шпихозни Силви Стајл. Сега кога веќе поише ги носи ствариве, му изнакупив само вакви
Ние многу го искористивме,во него си спие цело време,еве веќе 4м.. Ноќе ми е на креветот до мене и спијам раат да не се свртам врз нејзе.. Ако планираш да спие во креветче може и не е толку потребно ама ако сакаш да спие до тебе на креветот топло го препорачувам
Дали може сликиче од шпикозните од Силви Стајл? Инаку да се надоврзам, да, синсеј за мали бебиња кај што ги растеа алиштенцата за две недели топ беа.
Потврдувам за Силви Стајл. Имам 2 шпикозни од таму и бањарче, не се мрднати еве 2 месеци ги користеме со перење и пеглање цело време.
Jas go koristev do kaj 5 meseci bezbedno mi bese vo nego, bebe si spiese na nego vo dnevna za denski dremki i si igrase so tropalki vo nego pa posle pocna na meshe da stoi na nego. Od elo kupiv tie pogolemi se pa podolgo go koristev
Мене не ми се безбедни и цврсти, јас не купив и ич не ми е криво. Ако имаш корпа поцврста од количка во таква да си го ставаш јас имав таква и ја користев можи до 7 или 8 месеци, исто во креветче кога спијаше ништо немав ниту перничиња, плетенки буквално ништо заради безбедност дури и водоотпорниот чаршаф го тргнавме кога почна да спија на стомаче, сопругот прочитал дека нема проток на воздух од него а само на стомаче спијаше и го тргнавме и него.
Ахахаха да немаат баш избор мн на дезени..Силви стајл ствари има по тие Стружанка, Памук пале и слични маалски Инаку ист материјал се и лигавките, мене сите лигавчиња ми се Силви стајл едно 30 и дупли имам пошо и за нив немаа избор на дизајни
Секој различно искуство. Мене лично Силви Стајл ми се крш. Памукот леплив, во главчето пижамките без копци, тесни, тесни... За дезените, 5 им се вртат цело време. 4 пара пижами имам и сите му ги избегнувам, освен ептен ако инцидентно се друго е за перење. Боденца така и така, се изобличија некако, памукот за нијанса подобар ама ми се неспоредливи со Тритекс. Дури и Ваикики последно земав, подобри ми се од Силви Стајл. Синсеј не сум купувала до сега, само една јакна зимска и беше ептен тесна поставата внатре, па ја баталив.
Bebeski ne znam spikozni takvi raboti, ama bluzenca farmerki eleci takvi nesta ima. Ne znam kolkavo e tvoeto. Za 1 god sum nasla raboti.
Да, пелени се. Денеска бебе е месец. Пробав 4-5 различни сите протекуваа. Само овие се покажаа најдобри за сеа.