1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последно што купивме за бебушот

Дискусија во 'Бебе' започната од Snow-Queen, 24 април 2013.

1. Peperutce6

Peperutce6 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2025
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    580
    Омиленото:))) Едвај чекам
    IMG_9468.jpeg

На Ladyme, Lady Miami, Cherry333 и 20 други им се допаѓа ова.
  2. Stone

Stone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2024
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    123
    images.jpeg
    :inlove:

На Lady Miami, Baby warrior, Noemi и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.443
    Допаѓања:
    3.069
    https://bebehome.mk/product/maxi-cosi-столче-за-хранење-минла-плус-елеган-2/ овој модел го земавте? Ај сефтосајте па ќе кажеш искуство преубаво е на изглед 8) сакам да почнам да гледам столчиња за кога ќе прашааат баби и дедовци што да купат за крштевка да сум спремна со модел одма да кажам :D

4. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.671
    Допаѓања:
    9.599
    Јас го имам истиот модел, веќе 4 месеци го користиме. Супер е! Ич да не се мислиш за моделот како препорака. :D

На Noemi и Baby warrior им се допаѓа ова.
  5. Stone

Stone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2024
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    123
    Да овој модел,бојата и дизајнот ме натера најмногу бидејќи скроз ми одговара на останатиот мебел а сепак долго ќе ја користиме,предобра е искрено.Со вкусови почнуваме за 1 месец ама хранилката е и од новороденче со неколку нивоа со се.Го седнав вчера одма пресмешен беше.Ми се допаѓа што е на тркалца го возам низ цела дневна,да видиме дали ќе ми олесни при обврски да седи и да ме гледа.Препорака од мене сега за сега.Исто баба и дедо земаа:P
    Ние се живо и диво ни е макси кози, и релаксатор и количка,од се сум презадоволна

На Noemi, Baby warrior и Hygge-girl им се допаѓа ова.
  6. Hygge-girl

Hygge-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2023
    Пораки:
    411
    Допаѓања:
    4.609
    И јас го имам истото и можам да кажам дека нас ни е најискористен гаџет уште од роџење. Првите месеци ја стававме на скроз легната позиција и многу си сакаше да спие во тоа, дека нели на тркалца и ќе ја нишкам, исто како во количка :D. После почнавме на 45 степени, од скоро и на 60, си седи со нас на маса кога јадеме или и редам играчки и се забавља дур јас средувам во дома или готвам. Сега по ново и си пробуваме вкусови во неа. Исто така само седлото се вади и има опција да се прицврсти на столче, што е исто така многу корисно за на пат да се земе (малце е погломазно али битно е да има место во гепек :D). Топла препорака од мене

На Stone, Noemi и Baby warrior им се допаѓа ова.
  7. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.646
    Допаѓања:
    9.965
    +1 за минла плус столчето од 2 месеца го користиме насегде низ дома, на маса со нас, во вц додека се туширам кога сум сама, во кујна додека работам. Лесно е за маневрирање и лесно се вадат и перат деловите(не јадеме уште, ама имавме експлозија:rofl:)

едит: ако не брзаш почекај го пуштаат на попуст често, за 14 000 го земавме ние.

На Hygge-girl, Stone и Baby warrior им се допаѓа ова.
  8. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.443
    Допаѓања:
    3.069
    Даа малечки сме ние сега напрсвивме тек месец дена ќе следам … исто го гледам и на анекс столчето пошто и количката ми е анекс и сум презадоволна па ќе видам што ќе земеме на крај … анекс мора од Солун здравје септември кога ќе одиме.
    Фала ви девојки @Stone @LadyR @Hygge-girl на ревјус за макси столчето :l: ептен ми значи

На Hygge-girl и LadyR им се допаѓа ова.
  9. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    3.781
    :inlove:

Прикачени фајлови:

• 20251307.jpeg
      20251307.jpeg
      Големина на фајлот:
      138,8 KB
      Прегледи:
      19
    На Marge, Tulip023 и Feniksgirl им се допаѓа ова.