Kjuti opsednata bev so Aliexpress, sega odamna ne sum poracala nisto ama ligavcinjava se stvarno dzabe, a kvalitetni.. na 95 gi peram i ni izbledija, ni se iskinaa...
Незнам каде да го поставам прашањево, но ај тука бидејќи мајките со бебенца сте поактивни по бебешкиве продавници... Сте виделе ли во задно време во некој дуќан фротирски адаптер за во кадичка? За полу-легнато бањање, еве како изгледа:
Денес бев во Локо Кроко- Ѓорче, имаат околу 400 ден беше. Ама останати само розе и лила. Др бои може да има во К. Вода да прашаш.
Ехеее одлично! @LadyC @Rabbit @slobodka @Sunshine_1979 фала женски многу! Моето е купено (и веќе преискористено и фрлено ) пред две години во Локо Кроко, сакам сега за едно бебче да го купам, ама на ни еден сајт го немаше во понудата па реков да не не го продаваат веќе. Денес тргам у поход
Од Локо Кроко вчера во Ѓорче. Одлични се и вработените и цените Башка и некои капчиња и лигавчиња ама ги немам сликано а на страната не можам да ги најдам.
По малку по малку ми се присобраа алишта за бебуш а ми фалат уште а и уште е рано за два месеци ќе ги дуплирам како тргнало ама мерак ми е неможам да се воздржам...
Istite spikozni gii kupiv I jas na sinko od jumbo,I mi e krivo sto nitu ednas ne mu gi oblekov bidejki mu bea mali,edinstvenoto nesto so sum go promasila vo kupuvaneto e toa,inaky vi e se preubavo