Ги видов бе прекрасни, ќе и нарачам поголемо бројче за летово. Овие бие инцидентни за викендот што помина
Хахахаха ќе доаѓаме пак во Мк па некако да се занимава по пат во авион. Сигурно и ова ќе и здосади па ќе си игра со тие инструкциите во седиштето што се. Инаку и ние ја имаме “Забава на фармата” на ќерка ми и е една од поомилените играчки.
Зара и мора поголемо, лани 86ка и земав а она 9 месеци беше кога бевме на одмор, баш види ги во живо прво. Ја нарачав веќе.
Да се надоврзам на муабетов за купачиве со прашање, дали за бебиња од годинка-година и некој месец е попрактично купачи на прерамки или уште оние со ракавчињата?
Попрактични се на прерамки во смисла на предоблекување, менување памперс и сл. Но позаштитено е со тие на долги ракави од сонце а сите деца сакаат да седат покрај вода и реално не се цело време во сенка.
Се опремив јас со комплети од Ваикики за лани, со два дела, долу како гаќички, а горното како блуза со ракави. Тие ми беа практични. Макар што имаше моменти кај што седеше и само со памперс за во вода и од горе блузичка, ако веќе ни беа водени повеќето купачи Edit: не најдов слика од Ваикики ама за пример еве од Синсеј https://www.sinsay.com/mk/mk/bebeski-set-za-kapene-upf50-so-kapce-so-cveten-motiv-149ig-01x