Си ја дотерала Моево греотка се од даде носи Туку чевличкиве како и ги облекуваш мојава не сака и додека и се на нозе со згрчени стапала седи
Од примарк е се мојава носи патики и сандалки од 2месеци за крштевката прв пат и облеков и после цело време штознам не ги вади, ми го дава ноџето знае дека се дотеруваме и одиме чао
Јакничкиве ми беа многу слатки и ги купив од сега за есен а немам појма колку ќе порасне до тогаш и дали ќе му се точни
Баш се чудев кај си нашла бројчиња убаво од се пошто кај и да отидам за женски има избор, за машки ништо не се наоѓа, и тоа мојов има се од брат му, нешто ситно кога барам во просек 3-4 барања по различни молови ми е да најдам.
по молово по едно две раб ако најдам про ми се свиѓаат и тоа рандом што ми фати око. Ако тргнеш сп намера тешко дека ќе најдеш
Ќе те цитирам, ќе ја тагнам и @Baby warrior Дали овие доаѓаат со подлога за одоздола или треба да се стави нешто дополнително за да е меко? Пред некое време ми излезе еден сунѓер што го рекламираа вака во игрална, ама не знам дали би имало потреба?
@Anie93 од Пики @Eho нема подлога, јас ја ставив таа што ја имав, ама цела дневна ми ја фаќаше, ме нервираше и го собрав толку беше една недела
Уф јас сум на мисла дали да земам. Дневната и онака ни е затната, не е многу голема, уште ова фали... ама си викам да е на 'сигурно'. Ќе видам што ќе направам
И мојата немаше подлога, мушама е само па ја си ја ставив подлогата што си ја имав од порано и супер е топло и меко што направи твојава најарамбаша искочи не беше заинтересирана???