цело време рикаше внатре неподнослива е станата, а многу беше мирна додека не откри дека може да стои на нозе
Ептен малечка се дигна твојата, мојава сега е у тој фазон на 10 месеци. Ја седам на паркет пијам кафе таа се пентари по мене зошто и е преинтересно да стои и да се качува игралната и е за кога оравам ручек или сабајле кога ќе станеме да испиеме кафе на раат зима фрла играчки превртува си замислува нешто брбори и пресмешна е кога се заигрува. Кога нејке, нејке ја зинам во рака и продолжувам да вршам што инам еве попладнево нејќеше во игрална плачеше со рацете дигнати да ја земам
Таму па ич не одам . Ама ромперче некое ми фалеше за ова бебе, купив неколку и тоа му е. Се надевам дека алиштата од брат му ќе му се таман, различни сезони ми се родени, летните од првата година од брат му му се мали, од 1-2 години ќе видиме. Малце олеснува што ова е покрупно бебле.
Розевиот комплет од последната слика го имам во црна боја, купен за внук ми пред 8 години се уште постои моделот значи хаха
Завчера нешто набрзина влегов и редеа еден куп нови ствари ти одма си ги нашлаааа со количка не можеше да се разминам од колички што редеа нова роба све испорасфрлено
јас вчера кога ми пиша дека се од ка мол отидов вечерта одма , хаос беше, 40 мин чекав ред на каса и земав исти ромперчиња и немав енергија да се бутам во гужвата