Проодувалчиња како се ближи роденденот ја така станувам поемотивна за глупости си плачам, нормално е нели?
Sovet koja velicina da kupam poklon za bebe rodeno mesecov? Veke skoro se e po kratki po prodavnicite pa nesto sto ke go nosi letovo
Мислам да купиш 56ка бројче, 0 до 3 месеци. Евентуално 62 бројче. Мене сите ми носеа поголеми бројчиња, и на крај имав облека за една годинка дете, немав за новороденче
56ка ќерка ми носеше дури 4дена. Кнап и беа скроз. 55се роди. 62 ми е некако по океј не знам. Тие ги носеше колку толку, иако 68 најмногу користевме
62 i 68 најмногу носеше ќерка ми, јас 56ка еден месец дали користев 3ипол кила беше моето бебе родилна тежина
Благодарам. Во Германија сме, ја нарачав онлајн од Smyths Toys. Моделот е Joie Litetrax Sportwagen Toffee.
Си ветив дека ова е последната цуцла што ја купувам и пробувам дали бебе ќе прифати. Ако не, ке си седи така без цуцла. Ни прво ни последно нема да е
Надвoр од темата е, не мора ич цуцла да сака, не форсирај. Не знам дали Bibs ги имаш пробано, ама најмногу ја прифаќаат таа, според искуства од околината.
Да да, си реков последна е, и авент имаме пробано неколку различни, и нук, ништо не сака. А вчера одма му ја дадов оваа и некако најмногу ми ја прифати, дури ноќеска се подразбуди и почна да плаче, му ја дадов и се смири. Се надевам колку толку ќе ја прифаќа, не мора цело време, не ни сакам, барем навечер полесно самиот да си презаспие, инаку тешко презаспива, или долго нишкање или морам да му дадам да цица. Инаку и на нукот пишуваше над 95% од бебињата ја прифаќале ама мојов во тие 5% е Бибс немаме пробано, некако формата ми е поразлична, гледав да е нешто најслично со мајчина града и што е подобро за развој на вилица и забчиња.