Денеска ни стигна кенгурчето, сега ќе си се шеткаме во него. Секако ако го бендиса малата и сака да е во него, а мајката е многу возбудена
Девојче го имам истото од чико малата обожава во тоа да биди ама не сака веќе во количка јас го купив 80 евра а ти ?
Го зедов 25 € ама го порачив од e bay. Доста евтини се. Истите ги има и по 50-70 евра се растерав и го најдов поевтиниот. Малата не го обожава многу дали не е навикнната не знам. Преги бевме излезени и ми заспа во него ама главчето и беше многу свиткано. Беше потпрена на мене поточно некаде под пазуви и беше главчето а и не ми е нешто практичен за вадење и ставење. Сега пред малку слегнав до маркет и ја завртев напред да гледа а кога ја вадев плачеше и дур ја извадам лелеееее .. или ќе му фатам авалот или ќе си стои во кутијата.
istoto go imam i jas i mislam go plativ 35 € ..jas malata ja stavav na 2 meseci ..2..3 pati i nemozev da ja nosam od tezinata posto imam problem so kicmata..mnogu tesko mi bese za stavajne i vadejne mnogu e tesno a pisuva do 9 kg mozi da se koristi..malava sega ima 7300 i mislam deka nema sansi da vlezi vo nego.. se izvinuvam od mob pisuvam