@ssweety Доле како платнени ли се, без гума? Ќе сакаш ли да ми кажеш од каде ги купи(доколку е ск.), и која цена ги зеде патичињата? Ние ги имавме истиве, ама и омалеа, па сакам сега идентични пак да и купам а немам престава од каде.
@LadyC во аеродром до капитол во сивата зграда позади има една продавниичка, имаше плишани шпикозни и тоа намалени летово. Во зградата на ќопе е енци менци , позади бертони и ова е ди клевер книжарата. Не ми текнува каде гледав на друго место.
Jas imav slicni, plavo so portikalovo, od Citymall od Sport Vision kids, moite bea 17ka, a pogolemki nz dali ima... imam videno i niz dr prodavnici vo City mall, dole se platneni, na pocetok samo ima malku guma..
Баш за такви, платнени со мала гума на почеток. Малата ги надрасна 19ката, па 20ка барам, ако воопшто има што викаш. Ќе шетнам, ќе побарам.
danichap Извини дури сега видов дека си пишала ... јас ги зедов од пп иначе да долу се платнени и гума има само околу прстината. Овие патичина се 18ка а имаше и 20....и цената му е 1100.
Не ми собира се во едно мислење, па затоа морам да напишам две мислења едно по друго. Иначе се е нарачано online од H&M, само сетот од Авент е од Amazon, бидејќи низ бебешките продавници тука не можевме да го најдиме, сегде беше продаден.