Девојки кај може мајка ми да најде квалитетни шпихозни низ Скопје со пристапни цени? @ssweety создравје да ги носи бебе, преубави се. Од каде ги купи?
Вреќа за спиење е, плишана пошто го очекуваме бебе крај на ноември/ декември. Иначе ја купив тука во Франција околу 25 евра мислам дека беше. Тука има сегде, и тоа различни големини. Конкретно нашава ја зедовме долга 65цм, а има до 100 (и над) цм.
Lepa ja zabelezav kolekcijaca na avent sto e so sisinjata i cuclata vo edna nasa apteka pa me interesira kolku se kvalutetni avent.mozebi sum neinformirana ama prv pat slusam za ovaa firma i ne znam koi se preporakite za nea? Ako imas nekoja infirmacija pisi mi da ja zemam zosto vaka na izgled mi se dopaga.fala ti odnapred
@letters многу се квалитетни. Со 0% BPA што е од исклучива важност. Јас прво и соновно ги зедов заради квалитетот, после заради 0% BPA, па на крај заради изгледот кој многу ми се допадна.
Здраво. Незнам во која тема да прашам. Ми треба електрична пумпа за измолзување да не продава некоја? Нека ме исконтактира во ЛП
Низ маалски продавнички, јас доста купував од Лептокарија и Беверли, начекав детски продавници и убави ептен шпихозни, памучни и не се собираа, не се развлекуваа... исто квалитетни се покажаа и работите од Kimico, има во Рамстор и City mall продавнички, мене прво комплетче за вадењеод болница ми беше од таму, на кебето маста му ја извадив, на 95 го перам и како ново е