@Mariangel создравје да си го користите столчето, преубаво е. Туку, мене ме интересира каков е релаксаторот? Комбинацијата на боите мнооогу ми е убава.
Ај и тука да прашам пошто е поактивна темава, каде се менуваат овие нитниве што ги има на бебешкиве ствари бодиња, шпихозни и сл.да не знаете? Купив едни и да ги откопчам ми искочи нитната се рзочарав уште необлечени... Ми е жал да ги фрлам мора негде да ставаат...
А зашто сама не пробаш? Залепи ја нитната со онаков лепак за алишта... имам јас нитни со дупчиња што може да се сошијат на алишта, или ете такви да земеш...по пазариве има...
Да прашаш кај ташнари, копчари? И мене еден куп ми се имаат расипано бодија, но не се замарав и така брзи ги надраснуваше, а остануваат уште 2 копчиња за закопчување. Тие со нашивање не се нитни, се викаат сусти, и не се баш соодветни за бодија, лесно се извлекуваат/кинат.
Ja se te prasam od kaj kupuvasama toplinkite se za bebe taka? Sakam na malata da i kupam ,ama nemase mali brojcinja vo nekolku prodavnici .od kaj gi zema?
Од Ваикики се топлинчињата, имаше 21/22 и 23/24 како што видов. Ама мислам не се некои стандардни величини, треба да си пробате! Види и тука имаше линк од прекрасни топлинки од алиекспрес за ич пари! Тренерките и хеланките се од локално бутиче во Тафталиџе! Ич немај гајле, штом прашуваш значи сличен вкус имаме!
Fala ti citav podole komentari sto imase od aliexpress prakale pogresni boi,i nekako brojcinjata ne ogdovarale.ama moze eden par za tie pari i da gresat nema da e problem