Скоро се е од една продавница за бебиња на Битпазар каде ја држат марката Caramell. Цените се смешни а квалитетот одличен. Чист памук
nema veze od kade se I kolku kostaat bitno e da se so dobar kvalitet I da se vaka slatki Mi ide da se kacam na avion I direkt bitpazar (covecevo nikako da go trgnam )
A bas sakav da prasam kade prodavaat caramell, dali prodavnicata e bebetto ili nekoja druga? Cesto sum vo taa okolina ako mozes pisi kade e prodavnicata
Продавницата е во задниот дел на пазарот, во редот дуќанчиња што водат кон женскиот пазар (т.е излезот од женски пазар) не знам која точно е по ред ама штом ќе влезете ќе прометите разлика во гардеробата од сите останати продавнички во таа линија... новоотворена е пред помалку од еден месец... не знам дали добро објаснив. Во сабота ќе одам пак па ќе пишам попрецизно локација.
нова продавница имаат на caramell иилии таа е истата што е тука спрема магацините што се малку погоре од полицијата.???
@eleni27 со здравје да си носите се, преубави се. Плик кебенцата се стварно преубави, јас за синко го имам кремавото. Уште си го покривам со него, многу е мекичко и ептен топли