Isto bodi imame i nieBogami ist vkus imame A za kondurcinjata da prasam-dali da baram so pomek gjon ili potvrdi?? Sega ke kupuvame i neznam-edna drugarka rece da sum barala takvi kako flesto se vitkaat).vie kakvi zemavte?
Ние прво купивме од оние меки целите со крзно полнети од Ваикики ама постојано ги соблекува и ги фрла. Потоа купивме од оние како чорапи со кожичка одоздола и иста приказна - ни минута не се задржуваат на ноџињата ! На крај моравме вакви класични чевли, анатомски се и божем најмеки од сите модели биравме да бидат...лесно се виткаат, мека им е гумата но искрено незнам дали се погодени битно не ги соблекува и не шетаме боси
Ова не ми го појавило дека си пишала, знам дека е поголемо и е здравје за наредна. Не ни се испушташе а и мајка ми частеше така да зашто да не.
Дали знаете каде можам да најдам, убави детски теписи, лесно да се одржуваат, и да не собираат премногу влакна ?
Баш детски не знам ( ама имам видено со детски дезени во Бриколаж) и има и секакви од 1900 ден па нагоре. Мислам ако ти е успат провери таму. Може нешто ќе ти фати око. Има секаков тип и бушави и оние пресовани и кежуал.
Пижамките ни се од една продавничка во Битола на силви стајал се едните, другите на тритекс нив ги има и онлине.
Od kade skafanderot i dali ima pogolemi brojcinja, nie uste nemozeme da si najdeme skafander poveketo se za devojcinja. Baram kvaliteten vnatre so volna a od nadvor suskavo i da e pogolem zos nie dolgi sme. Utre planiram nakaj bitpazar da baram
Побарај го на ФБ Carters Vs имаат многу убави скафандери со приступачна цена. Волнен внатре не сум виддла ама и не ти пфепорачувам, сигурно нема детето голо да го ставиш внатре а облечено ќе зоврие па подобро земи си подебело памучно.