Кај има убави капчиња и шалче за 6, 9 мес бебенце? И како се движат цените на вакви комплети во wenice? Во зара ми е многу 1200 за едно зимо и тоа за е.4 пати облечено
детергентoт 151 oд еурoфaрм, oмекнувaчoт грaтис е сo пелени a инaку ценaтa му е oкoлу 90. Ги имa и вo рaмстoр, дм, верo сaмo се мaлку пoскaпи.
Во wenice се од 700па нагоре. Во waikiki види. Поевтино можеш во jumbo да најдеш. Или во.локалните дуќанчиња.
Jas od Jumbo ne bi zimala. Kinesko ne upotrebyvam za mene a za bebe uste pomalce. po lokalni dukjancinja kaj sto ima turska roba sigurno moze da se najde za poevtino
Мами од каде можам да купам убави глодалки со тропки пример и меки да се имам јас една на canpol babies не ја сака бидејќи е многу тврда..?
Mn ubava za podarok kupiv od eurofarm od edna strana cvet od druga krug se rotiraat - prekrshuvaat ima delchinja za fakjanje grizenje i tropka mn e dobra. Malata mi r seushte mala za taa za nekoj mesec obavezno kje i ja kupam
mnogu lichi na ova samo e sini crveno zholta. Inaku kako najpoznata glodalka e zhirafata sofi ja imaat vo zegin ama e prilichni skapa 1250 den. http://sophielagirafe.co.uk/original-sophie-la-girafe-102-c.asp
Има, на Бејбилав се околу 80ден, а исто квалитетни се и Бејби нова, тие се продаваат по аптекиве, во Еурофарм ги има сигурно. Германски квалитет и едните и другите.
Нашите глпдалки се викаат чорапчиња. Бебуш е заљубена во сите видови ха ха ха. Инаку baby nova, nuby, се добри. За поголемиот имав едни каучукови плави звезди од чико и само нов ги сакаше. Не беа мнпгу скапи.