Нејзините пелени се Виолета, влажни се тоа Пафисот. Јас ги користам и пелените и влажните, преубави ми се. Дома сама кога сум не можам да го мијам тежок ми е и мрда многу па го бришам, поубава марамица не сум користела. А пелените ми се прекрасни, не пропуштаат воопшто, навечер по цела ноќ ми е со една пелена, скоро па 12 саати а некогаш и поише. Користев Памперс ми пропуштаа, Бејби лав исто, овие ми се најдобри досега.
Ima vo zegin suvi maramici za bebe se mokrat i kako vlazni se samo sto ne sodrzat hemija, jas takvi koristam gi mokram so mlaka vida i brisam nekogas koga e crveno gazeto so kamilica caj, inace ne se dodrzuva na cesma. E sea za nadvor mora vlazni
Па не гледам многу лошо во тоа што ќе го избришам еднаш во денот со влажни, и три пати нека е, ако на крајот од денот газот му е сув, чист и нема иритации. Порано го бришев со памук натопеб со вода, ама сега да го оставам да одам да топам памук ќе го најдам у некоја беља дур се вратам. Да е жив и здрав само.
Okolu 90den vo zegin gi ima samo vo portokalovo kutice se i se prilicno golemi maramicite vlaznite pomali se i strukturata im e epten dobra ne se kinat voopsto. Inace koi od bbabylove gi zimas moze da mi pratis slika, jas zemav edni mislev deka se takvi za gaze brisenje suvi ama ne bile obicni bea mi se stutkaa i skinaa koga gi namokriv. Inace majki kade da najdam novogodisni spihozni pogolemki my first christmas ili dedo mraz,osven vo dzamo