Еве што ја почастивме бебушз за првото запче Инаку @TutiFuti колку што гледам, комплетчето е од jumbo. Инаку има многу новогодишни парталчиња таму. Маички, ракавички, чорапчиња, пижамчиња.....ваш има избор. И во waikiki исто, самосум приметила различна роба имаат во сите три продавници. Нешто што го има во capitol го нема во ситимол и обратно.
не приметив искрено дека е од таму а за во џамбо знам дека о од пиле млеко има добивме поклон чорапки што тропкаат ...а во рамстор постои ли ваикики?П.с преубава глодалката лелел се заљубив јас ко за мене да е!
ова нашето креветче се вика Мики http://www.encimenci.com.mk/krevetche-miki-belo-bez-fioka-sweet-dreams-50033
Секогаш преубави Кога ке можеш пиши ми од каде се ги набавуваш освен од Lidl зошто сакам да искористам прилика што за празнициве блиски пријатели ни доаѓаат од Англија па да порачам нешто ако има некоја страна кај што можам да видм прати
Вo сите Вaикики имa, јaс oд тoј oд рaмстoр зедoв, aмa тaму oстaнaa уште две блузички гoлеми зa 18 и 24 месецa, a пaнтaлoнчињa имaше пoлнo.