Eve sto nie posledno si kupivme, retko me ima vo temava ama nemam bas vreme da slikam I spodeluvam. Imame I uste nekoi drraboti ama koga ke gi slikam ke gi postiram. Pozzz zenski. Mn sum srekna za tropalcetooo
ПРЕКРАСНИ СЕ, со здравје да си ги носите ,дај препорачај ми ги гостите што купуваат вакви мекани, слатки работи, да ги викнам и јас на гости
Bas. Bekutan a za bebinjata so poosetliva koza Bioderma! Taka mi kaza taa so mu go banjase. Ziti se be!! Togas zbuneta si kjutev trebase da i recam banjaj mi go so bioderma. Zdravje so slednoto nema da si kjutam za nisto
Знам дека има дел со такви ствари кај женските бебешки работи од лево ( нели лево женски десно се машки бебешки во Сити Мол) кај што има закачени капчиња, шалчиња и сл тракатанци, ако има, тука мора да се сместени.
Jaс користам Бекутан пелени. Да у Систина ги користеа и ми се погодија топ. Дома имав купени Памперс. Само што сменив се исфрли бебуш. Ако некому не одговараат ок, ама не мора да се плука по нив, јас ете не сум задоволна од Памперс ем колку се скапи.
може ли некој да ми пише дали има видено ваква круничка и каде точно , не сакав да ја толку уништим сликата ама сепак не е мое детенце па да го објавувам по форуми
@kristince51 ги имаш во батерфлај..А сигурно ги има и по парфимерии синоличка да провери и во други..
И јас сакам да му ја купам на бебо за нова година. Во зегин ли ја зема и која големина е најдобра за 3+ што мислите?
Od canbebe i na moeto mu se pravese crvenilo posebno podolgo ako ne mu se promeneti..ne disat pelenite kako vakumiran bese sin mi zatoa