Ја има на али, баш сега проверив и цената е тука-така меѓу 13 и 15€. Што е сигурно,сигурно е,и да не ме сфатиш погрешно ама ако не си во можност да ја купиш не мора, има еден куп други поефтини глодалки @TheSecret
Ne deka ne sum vo moznost da ja kupam, nego imame premnogu igracki i glodalki ama dzabe koga samo so kesa od cips si igra rekovda ne eni taa dzabe
284 денари, јас ја купив, многу е штосна, ама ако имате како нас малку затемнети стакла џиво џабе ви е, џабе ги фукнав парите. Иначе ми рекоа дека е збогатена со калциум глодалката. А зошто им давате кеси да си играат? За беља малку работа треба, да залетне и да наораи беља. Недајбоже парче да летне кај што не треба. Башка колку се чисти кесите, фаќани пофаќани од триста раце, во магацини стоеле... Од чипс па тие и остри рабови имаат. Ако не си игра, ќе проигра, и моето тек на 6м полна да игра со играчки па никому ништо.
284 денари, јас ја купив, многу е штосна, ама ако имате како нас малку затемнети стакла џиво џабе ви е, џабе ги фукнав парите. Иначе ми рекоа дека е збогатена со калциум глодалката. А зошто им давате кеси да си играат? За беља малку работа треба, да залетне и да наораи беља. Недајбоже парче да летне кај што не треба. Башка колку се чисти кесите, фаќани пофаќани од триста раце, во магацини стоеле... Од чипс па тие и остри рабови имаат. Ако не си игра, ќе проигра, и моето тек на 6м полна да игра со играчки па никому ништо.
Ne mu ja davam da ja pika vo usta. Jas taka mu ja maftam vrz nego i se zaigruva sam skoka mrda inace nekogas nemozes na drug nacin da go smiris
Moevo saka i glodalki ama saka i kesi. Kesite od maramici, od peleni, da mu suskas i da ja mrdas so saati ke ja gleda . Izgleda site deca ovoj period toa sakaat .Mislam tuka se negde so mesecite nasive @TheSecret