Сега и јас ја сакам хахах а ја немав видено дека ја имаат. Баш пред некој ден ви сити нол им барав од нрежичката за овошје ја немаа
Јас во кеса имав ставено све дека лето и не зафаќаа мн простор. А не дека немав торбица си викам за ситници цела торба ли. И убаво си пројдов
Ako si vo cair nisto ne ti treba tamu ti davaat peleni violeta paketce i torbicka bekutan a za alista za tebe i za bebeto ne ni smees da go obleces tamu so tvoi samo za izlaganje ke ti donesat. Iosven pribor za licna higena. Iskreno jas nosev kuferce edno sk trista cuda za dzabe samo sestrite mi go vlecea nataka navaka
И во државна даваат пелени виолета цело паковање две памперс две бекутан креми две и тестери јекодерм и за бањање. Ама јас си носев бидејки ми беше страв да ни се нафрли газето сеуште незнаев какви пелени се виолета. Исто и торбичка несесер бекутан. А за облека мојте ми донесоа и со таа си појдов дома исто и за бебушот што си ја спремив облеката ми ја донесоа и ми го облекоа али на излагање. И не прават проблем за облекувањето на бебе во државна мене пријателката пто работи во државна цела ја пресоблече и други убави и облече со чорапи капа боди тие алишта ги донесе од кај недоносените дечиња.
Srcka Humana mleko koristite? Jas imam isto takvo broj 1, mi ostana neiskoristeno od kjerka mi, ako sakas da ti go dadam...
Da takva koristime no sakam da mu ja smenam,pocna da ne ja jade.Neznam dali e toa sto pocnav da davam po malku kasicka od crni slivi deka imase problem so kakanjeto sekako so dozvola od petijata.Ili mozebi e period deka po malku jadi.