Ouuu da preperuvam?!(((( Na -18?(( Hmmm ovoj merixov e bebeski,ako se sekavas firmata gi proizveduva onie bebeskite sapuncinja nas sto ne banjale,so slika bebence u drveno korito)) izborov mi e extra zastaren)) ne sum uste porodena,za nekoj den vo den vo 9ti vleguvam....
А,зошто би преперувала?Секоја мајка со свое искуство и убедување,за една еден,за друга,друг прашок е најдобар...здравје,ќе видиш дали ќе ти одговара.
Добар е и Мериксот, јас го користев баш него на почетокот и немавме никакви реакции! Потоа се префрлив на течен Персил а сега перам со Бекутан 2 во 1 и е супер!
Да, важи и таму, баш во дуќанот позади пазарот ми се купени работите, дури мислам дека таму имаше и поубав избор!
Za toj sapun imase tula napraveno recenzija od biodevojka, velese deka e premnogu agresiven te deka ne e bas blag za bebeska koza.
Мамички како сте задоволни од бекутан течниот прашок и омекнувач. Јас зедов таков се надевам дека ќе се покаже добар
Mamicki mozebi prasanjeto ne e za vo ovaa tema ama bi sakala da veprasam dali nekoj gi koristi tommee tippiie sisinjata i kako ste zadovolni,planiram da gi kupam.
јас ги имам и 2 во 1 и само течниот и повеќе ми е допаѓа само течниот детергент некако повеќе ми мирисаат така
jas gi koristam od sam pocetok i sisinjata i cuclite lazalki , prezadovolna sum, sinko samo niv gi saka
јас имав купено едно шишенце на томи типи и воопшто не го сакаше, т.е. Првите 6 месеци и воопшто ( или многу ретко) немав потреба од шише за млеко бидејќи бебчето беше на ексклузивно доење. Не брзај да купуваш повеќе шишиња, купи си едно да имаш за секој случај. Инаку мојата ги проба и авент и mothercare за на крај да и се допаднат најмногу на нук. И сега и купувам од клунчињата и чашките на нук, презадоволна сум.