Мене ми фали 2-3 пара шпикозни, имам 2, немам потреба од повеќе зашо дечкото ќе расте, имам 4пара чорапчиња уште некој пар ми фали, бебешка колекција веројатно тоа ќе биде на хип, за таа мустелата сестра ми ми рече дека и ја сушела кожичката на внука ми. А тие бенкици , од каде можам да најдам? Имам 2-3 само. Поздрав
temata si ja utnala vo ovaa tema prasaj : http://forum.femina.mk/threads/Што-сè-е-потребно-за-новороденче.10854/
Jas zedov na tomi tipi I nikako ne go sakase, bevme so sise na avent,filips, I ova go kupiv za da mi biderezerva, deka filipsot stakleno a tomi tipi plasticno. Mislam dekaodtoasise celosno se odbi od pienje od sise. Sekoj e so razlicno iskustvo.
Kupiv ne go sakase. Avent go sakase i od nego staklo samo. Plasticno ne bi kupuvala. Morav oti posle 6m doenje sakav da se odmolzam da ostavam ama posle nueno ne sakase. Tommie se najskapi ama avent mislam se najdobri.
Супер беше. Моментално е даден на користење кај од другарка детето. Навлаката се вади се пери во машина. Стабилен е. За парите скрос ОК
Toajabolceto I nie go imame ama ne mi gosaka bas mnogu, malo I eusteto I ne I go sobira, imame edno na chicco I toa go saka, dr ne sum probala. Tuku me interesira toa ligavceto od kade ti e I koja cena e, mi se dopgja pa sakam da vidam ako ima zenski. Me interesira koga pocnavte da gi stavate vo kengur, nie imame tri razlicni I vo nitu eden ne saka.... care kako da ja naucam da sedi vo nego???
Внатре е полно со филтрирана вода и се става во фрижидер да се излади.. е сега ќе видиме колку ќе издржи дури да се скине
Од каде го зема и која цена е? Ние сме веќе големи за глодарки, ама запчиња растат и што и да најде става во уста, а никако да му погодам убава глодарка, оваа ми изгледа баш практична.