Го купивме пред некој ден ама мислам дека дури напролет ќе го носиме. Го пробав еднаш ама не е практично за зимно време кога си наоблечен, плус и бебчо ако е во скафандер.. Кога ќе се стопли времето ке ни се најде за прошетки.
Јас не се снајдов со кенгур. Многу ми е тешко, рамената ми се кинат од болка а останатата тежина на стомак некако ме сече, едвај дишам Дали нешто погрешно правам?
Јас си купив од Woman's secret од Сити Мол 1500 ден, ама врв! Голема со мн џебови и башка е водонепропустлива.
Nemoj src kosili ne e kako sto bese porano za nas koga ne banjaa, baska atopicen imate. A i nekade procitav deka imalo nekoja kancerogena sostojka ili nesto slicno ne se sekavam bas. Eve neka kazat drugite mamicki.
што ми препорачуваш? Веза немам што да земам, ми се свиѓа на Веледа колекцијата, а претходно користев Бекутан што ми дадоа...
Neznam. Nie imame atopicen pa korustime za banjanje bioklin a za mackanje mustela stelatopia. Do sega pu pu da ne urocam super e. Da go dotrosam bioklinot epten spiro se trosi ama ne mi e nesto posebno, ke zemam mustela stelatopia masloto za banjanje da go probame zos kremceto epten ni se pogodi. I kosickata mu ja mijam so istoto. E sega neznam mustelava i ja smenija pakovkata nova firma ja otkupila taka mi kazaa vo apteka pa se nadevam deka sostojkite se istite.