јас на хип користам, на него пишува дека е погодно за дерматити... башка малиов има 7 месеци а шампонот сеуште не е потрошен, а купката пред еден месец се потроши
Jas da ti kazam isto lutav so kozmetikava sto se nemav kupeno se dur ne ja probav mustelata. Sega se sto iznakupiv si go koristam jas da ne istece rok dzsbe sto da pravam.
исто и јас. Инаку реално мн пари се фрлаат и биоклинот се бајаги скапа колекција. Шта чеш, кога не може за бебе, нас сигурно нема да ни штети.
Of pa ne znam treba ubavo da se podesat tie kaisite. Namesti probaj i se taka. Super rabota se kengurive. Moite se debeli tie sto odat na ramenici i ne pravi problem.
jas ti prpeoracuvam hipp samponce preubavo e od prv den sme na toa 81 denar vo zegin i vo eurofarm isto gi ima http://www.hipp.com.mk/gelzakap.html vtoroto go imame krem gel za tusiranje i uste mi trae a kupeno e uste pred da se rodi bebus
Еве повели. Материјалот е како мушама, ама мн јак, цврст. Инаку внатре има патент и плус делови за шишенца и сл .
Супер е срцка,фала ти утре или задутре ке прошетам па и во живо ке ја видам, морам веке да земам Фала уште еднаш
Нема на што. Разгледај убаво во Сити Мол и горе кај бебешките има мн голем избор на 3ти кат, може ќе најдеш и поефтина а уште поубава. И да пишеш да видиме што си одбрала.
@LadyC Тој косили не е канцероген, имаат направено копија и се продава во старата амбалажа што беше и тој е канцероген, затоа ја сменија амбалажата и е ваква каква шо членката имаше постирано