Користам веќе некое време, ни пропуштаат ни ништо. Има и пакување од 50 пелени за 469 ден за почеток. Јас не ги мењам, а пробав и други. Eве ги.
Многу убава пелена е и Слипи, од Жито Има индикатор линија на нив за кога ке помочка да покаже, има две врсти Слипи лилаковото паковање е поубава пелена Јас дека во Дм бев и ај Бејбилов одамна не сум земала, до сега 4 пати утоп мокар беше, а не моча којзнае колку детево.. Слипи ни еднаш не пропуштила
Neznam kaj da prasam pa ajde tuka. Ima li nekade vo sk kade sto stavaat nitni, znaete kopcinjata na spihoznite. Nekolku se padnati pa sakam da stavam novi
најверојатно кај секој е различно. Некои Иви бејби ги фалат, кај мене секое какање беше надвор од пелена. Се утепав перејќи на рака. Имам уште и ќе ги дадам поклон.
Ama masinka treba za da se stavat. I jas pomisliv deka nitni ima vo dzambo ama kako da gi stavam e rabotata
охооо... е не знам. Мислиш се исплати да дадеш пари за машинка и за нитни? Ајде ќе пишат другиве девојки и мене ме интересира дал некоја знае кај има и колку е ако има.
Јас еднаш земав од битпазар, нитни на кои имаше дупчиња за да може со игла да ги сошиеш.. @LadyC најверојатно зависи од градбата на телцето, јас бев задоволна од тие пелени кога беше синко бебе затоа сега земав, а еве големава бројка па не му се погоди...
Epa nez za masinka zatoa prasuvam nekade da ne ima kaj sto stavaat nitni. Inace babylove dosega ok ni se, posle ke idam tuka kaj mene vo novoto dm sto denes go otvorija ke zemam baska ima popust. Se mislam dali da zemam 2 paketa dzambo babylove ili mnogu ke ni bidat 200 peleni da ne ni se smalat pred da gi potrosime
Kolku kila ima i kako rasti. Jas koga pampers bea na promocija 7 paketi kupiv 700 peleni Vidi do kolku kila se i presmetaj ako rasti po 1 kg mesechno kolku peleni troshish dnevno ushte kolku kg ima do max sho podnesva pelenata. Ako sakash jas kje ti presmetam daj mi podatoci hihihi
Тие Иви кои се? Да не пишува Evy baby? Овие кај нас мислев ги нема а ми ги кажаа како најдобри од Србија. Инаку читајки ве, си купив од ДМ 3ка бејби лав зашто памперсот секоја кака ми ја пропуштаат, вака меки убави, ластиците сто пати подобри ама да видиме квалитет ...
Да да Evy Baby се, дома ги користам сега само ако се искака на бејбилав. Инаку нема шанса. Ама не значи дека нема да се погодат и тие. И тие беа супер исплатливи. У Локо Кроко ги имаш. https://www.facebook.com/officiallo...3696006774558/977034959107324/?type=3&theater
jas gi koristev evy baby edno vreme, 3kata ja zimav za 699 denari 92 peleni od loco croco, super se ne propustaat, i togas imase nekoja igra vo loco croco davaa gratis grepka za grebenje na koja imase paricki mene samo ne mi se dopagaa sto bea mirizlivi i zatoa prestanav da gi kupuvam.