orhideea да зависи колква ке му е родилната тежина но нема врска ти што и да земеш и 50 и 56 и 62ка понатака ке си ги поноси по 3-4 пати и толку ке е . јас зимам средно 56ка, првото ми беше 3600 и 51 цм и овие му беа големки првите недела две па му станаат таман и за месец дена почнавме 62ка.
јас за син ми земав мешани 56 и 62 ама најмалите бројчиња не ги ни облековме оти се роди 56 см и му беа малечки па директно на 62ка
@Lolipop23 http://www.prettymyparty.com/free-printable-monthly-baby-stickers/ Можеш да си ги испринташ на самолеплива хартија. Прашај во Polyesterday или некоја печатница. Дизајнот одбери си го сама.
50 ка не зимај воопшто. Земи 56 2 пара само и менувај, запери засуши тоа е најизводливо. Бидјеки ќе ги израсне за 2 недели. Другите си ги земи 62 ка повеќе .. Јас наземав 10 тина пара 56 па еве по 2 пати облечени и ги спакував џабе пари потрошени. Сега ќе видиме 62 колку ќе носи. Не си ги фрлајте парите за толку гардероба иако меракот е голем, верувајте дека тие пари ќе ви требаат за многу други нешта за бебе.. плус ќе ви доаѓаат на гости па плус облека и тука се собира.
Фала, од алиекспрес се Материјалот е преубав, ако сакаш ќе ти дадам линк да порачаш, само што сега не се на попуст и се негде 6-7долари, јас кога ги порачав беа 4.90
Фала многу. Навистина не ми текна дека може и на тој начин. Добив некои идеи откако ја разгледав страната. Важи пушти ми го линкот. Само кажи ми како се закопчуваат на лепенка или на копче, зашто тие со лепенка не ми се практични, имам едни од џамбо и многу се одлепуваат. Вака се ептен убави па и за 7 долари не се скапи.
Ligavcinjava gi imas i po prodavnicite skoro segde pozadi se so kopce. Jas od pamuk pale mu kupiv na sinko.
Ги најдов на ФБ, стварно имаат убави модели, им пишав па ќе видам дали праќаат по краго. Која цена се?