Ti blagodaram. Ne se od net. 2ta para pantaloni i kompletot so bodito se od H&M, Blagoevgrad, pantalonkite se po okolu 570den, a kompletot 800den. Sigurno mozat i preku net da se poracaat. Trenercinjata se od lokalna prodavnica, poklon od baba.
Планирам од 4+ да почнеме мила, наредна ќе направи 4 месеци, таман на контрола сме и ќе го прашаме педијатарот.
Rano vi e majka, ako dobro si napreduva nema potreba tolku rano, pocekaj do 5+. I nemoj kupecki podobro pravi mu doma, znam golem e merakot ama toa ne e povazno. Ajde ke vi kaze pedijatarot sto kako.
Ako ste samo na doenje pocekaj do 6 meseci, jas od 6+ pocnav pa duri od 7+ pocna da jade cel obrok, pred toa se ucese
Лејди, твоја е одлуката. Мојата е само на адаптирано па пред 6 не планирам да почнам со кашички. Искуството со синко ми докажа дека не се спремни пред 6 за цврста храна. Со него на 5,5 почнав и ги шмукаше кашите. На 6 месеци и некој ден почна да голта. Рано е мајче, пак ти си знаеш, консултирај се и со педијатар јас само ете да споделам искуство. Бацки до двајцата.
Тоа е твое искуство, што не значи дека кај сите е исто. Моето уште од прв ден на 4м си јадеше супер. Плус лејди мора детето да го прати во градинка. Таму нит ад даваат нит бутур. Треба да даде отказ? Жената нема избор едноставно, а може и така си сака Општо: Многу си дозволуваме да осудуваме демек еве ја поголема мајка сум од тебе. Абе ајде! Што повеќе чување, тресење и слично тоа полошо!