ne e za tuka ama ke se nadovrzam na tvojot post za vlaznite maramici dali oseti nekoj cuden miris? jas koristam za bebus samo bekutan ama poslednite 5 paketcinja mnogu nekako cudno mirisaat a jas zaliha si napraiv da ima...
Некоја продавница за интересни работи за бебиња во Скопје по можност по солидна цена. Сакам некои интересни шпихозни, бодиња, фустанчиња и најразни додатоци, поконкретно за новороденче, а не обични розеви што ги има насекаде, сакам нешто поуникатно.
За секое мега пакување има да си избереш играчка, а маичката идеше како што видов само со 4ка и 5ка. Плус доста се намалени 629 денари. На оние помали пакувања со по 50 пелени имаше гратис влажни марамици.
Незнам што подразбираш под солидна цена...нормална и прифатлива? Јас би ти рекла да видиш во Анжи. Имаат различни колекции со различни цени, од поевтини до поскапи. Секогаш таму сум наоѓала уникатни шпилхознички и бодија, кога ќе одам кај мајка ми ќе ти ги сликнам. Исто така Софиленд. Ако мене ме прашаш и Ваикики има слатки работи.