Ова горе е плакар за бебуш? По нарачка ли е? Мн ми се свиѓа, дел за патики, дел за маички и сл. Се е мн убаво!
Во Ѓорче стандард пазарам. Сите комплетчиња им се као "ланска " колекција, доаѓаат сите од 200-350 денари зависи од моделче.
Jas sum uste vo zbunka dali letno vreme da go oblakam bodi i sorc ili maicka i sorc aj help kakotreba
Ох срц, мојот уште сега е на прерамки по дома, само кога заладува е по долги, мн е склетџија, летно време јас не би боди ќе се поти целосно затворен, бар јас за моево знам... Имам и бодивца, ама ако ставам тоа само така би на голо без долни и тоа ако трпи, ако не џабе парите.
Имаш и попрактична опција, rompers, како боди, само со кратки ногавички како шорц, и со кратки ракави или без ракави. Ги има во продавници за бебешки алишта, не ми текнува од каде ги купив за поголемиот, ама сигурно има секаде. Вака нешто
449mkd a brojceto e 2-3t.e najgolemoto. Maliot mi e skoro 9m a kapcevo mu e komotno a sitno glavce ima. Ne im se realni bas brojkive
Дефинитивно најпрактично нешто за бебе и помало дете. Лани малата ми беше 2 год. и носеше вакви, исто лани гледав и за дечиња за 3 год. дека имаше ако има и оваа година обавезно ќе и купам. Од мене големо