Тоа е 3 во 1 јас си го викам може да се користи како хранилка (се закочува да не се лула ), седиштето се вади и го користиме понекогаш во кола а наслонот се крева и спушта и лулашка која е стабилна и не мрда кога се лула бебе. Купена е од Измир Турција 85 евра
Каде да најдам женски детски кондурчиња во близина на железничка? Во Скопјанка си викам има нешто? Инаку ми требаат за три-четиригодишно девојче, број 26.
Мислам дека има во Енци Менци, на Chicco. Други не знам, не сум купувала. За големиот купив еднаш од ДМ и толку. Не носи воопшто наочари за сонце. Ни за малиов не планирам да купувам, знам дека џабе ќе стојат така.
https://grouper.mk/deal/apollo-toys-cucla-termometar Јас да ви споделам за да си купи на некој ако му треба.... цуцла топломер.
@manako1 јас имам вакви бодиња на кимоно разголени во вратчето и да ти кажам воопшто не ми се допааѓат бидејки вратчето му е сосема голо. Ги баталив. Сега си користам такви на преклоп кај рамениците. Совет од мене за идните мајки, секако не мора да ме послушате или ако имате затворени шпихозни во вратчето супер. Но обично шпихозните со предни копчиња се разголуваат кај вратчето.
Да ти кажам поведена од оној за уше што не можам асално ниту најмалку да измирам температура овој е супер. Кажи само дали фунционира како што треба. Од оној во уше воопшто не сум задоволна а го платив 10 пати повеќе од оваа цуцла топломер.