Постелнина. 2 имам прекрасни се. Овде во Битола ги има во повеќе локални продавници за бебешка гардероба, јас конкретно го земав од венис.Во скопје сигурно го има.
Фала витамина, ама за машко се Или не изгледаат така незнам. Идејава е од сестра ми која има 14 години и видела на некое видео со бебе вакви алишта, и случајно Софија нашле со мајка ми во некој бутик и ги купиле, а ако не најдела планирала да купи обично бело боди и да го однесе некаде на шнајдер и да ги направат вака.
Моја грешка Се извинувам одев пак на сликите да ги видам убави се прилегаат за принц секако Многу ми се допаѓаат
Многу убави работи Каде се наоѓаат Ангротекс? Или ако може линк од ФБ не можам да ги најдам... @wings
@barby не ли е големко комплетчето за новороденче или така ми изгледа? Кое бројче треба да е, 56 ? И ако е бебенцето родено во лето претпоставувам на кратки ракавчиња се облекува, или не ?
Ау не, и да е во лето јас не би го изнела од болница на кратки ракавчиња. Со долги но нешто тенко и еднослојно. Ќерка ми во јуни е родена, ја изнесовме во шпилхозни и памучно капче на глава, покриена со тенка памучна прекривка.