Не смее да се преоблече нити па да е голо. Јас за во јули би одбрала бенкиче на долги тенко и тенки панталончиња. Ги имаше лани во Бисер. Како со ситни дупчиња. Ем покриенко ем тенко. Колата да биде оладена ама не ладно да е и да не дува климата кога ќе бидете во неа. Јас носев дупло алишта и дебели и тенки и на долки и на куси. Мм ги донесе дента кога не зема. Сестрата ме викна ја облече пред мене според времето надвор. Во март знањ да е жешко и да е смрзнувачка. Ние кога си одевме беше кочан ладно дуваше и врнеше. Затоа си бев спремна.
Fala, poubavo da si kupite. Ova e od blagoberti samo malku pogore sto e znaes do marta slatkarnicata idi mislam istiot gazda e od blagoberti. Inaku go zedovme 6300 I ima mnogu opcii. Tri pozicii na sedisteto ako zaspie da legni mozi, na rackite napred isto ima pozicii I nazad. Se rasklopuva I moze da se vozi kako obicno tocace za pogolemko. Gushki za vas
Фала, поубави да си купите за бебушко .Облеката е од тритекс. Во бт ги има во плеј кидс, до златна кошута пред ленски мост. Таму на времето исто беше продавница за играчки колега се викаше А книгата ја порачав преку нет. одлична идеја за поклон е, ама никој не ми донесе, па си купив сама
ја порачав преку интернет. вчера ја порачав, денес ми стигна. страната му е www.bebeinfo.mk или побарај на фб бебе-упатство.
Епа мамички ние вчера бевме на шопинг во Солун за бебчо и еве што си купивме Знам дека е многу рано за прибор за јадење но едноставно неможев да им одолеам