Рамстор трговскиот, горе дијагонално од штандот за сувенири, карши Mothercare, во редот на Тритекс. Неможеш да утнеш цел дуќан е со Дизни гардероба Цените им се ефтини да неречам смешни.
Пa не е бaш цел дуќaн сo дизни , сaмo oд левa стрaнa еден дел е, јaс oчекувaв мнoгу пoвеќе дa имa кoгa бев. Oстaнaтoтo е зa вoзрaсни.
Не сум била повеќе од 1ипол месец во бутикот. Последен пат кога бев пред пораѓај они тогаш беа тазе отворени. Во бутикот од лева страна беше од почеток па до крај на касата само со Дизни гардероба. Почетокот беше од најмала возраст па сце до постари. Незнам што роба имаат сега, но верувам дека на кој и да сака да купи ќе си земе за дете неколку парчиња и за себе
Од каде се овие на првата слика? Читам дека ти се подарок, ако имаш инфо, супер. Сакам вакви за летово за бебево, големото во лето само вакви носеше првата година, ама на бебево му се мали, оти големиот е мартовско бебе. Се мислам за млеково од БејбиЛав да го пробам, може сега ќе прифати и да го пие од чашка. Бар едно млечно ужинче да има дури сум на работа.
Од каде ви е вреќата,колку пари? И Дизни комплетите колку пари се? П.С.Таман да си докомплетирам еден роденденски подарок...