Вреќaтa идеше грaтис сo бoдитo нo мoжеш и дa купиш пoсебнo сo кaкoв сaкaш принт и цените се 200 и 350 oд мaлa пaжњa нa фб ги имaш, a имaaт прoдaвницa нa aминтa трети спрoти евн. Кoмплетoт пaнтaлoни блузa е 440, a шпихoзните 320.
Од Вајкики се два пара за 700ден,многу убав памук. Млекот моето многу убаво го прифати, претходно со Хумана3 мак мачевме, многу лошо го прифати, купишта млеко фрлив. Ова од прва го пие убаво. Кај мене млеко уште пие од шише, вода од овие шишињата со клунче, Јана и Горска имаат нели Јуниор вода, а сок и со цефка и од чаша, секако, јогурт пие исклучиво од чаша и тоа цела чаша 200мл ја кркнува. Ако пие јогурт подобро научинго со тоа, погусто е и полесно. Јас му матам дома јогуртче од кисело млекце, само јогурт и кисело млеко да му давам само на тоа ќе живее.
Срам да ми е, јас да не знам дека вакви работи имало во Ваикики... обавезно ќе проверам и ќе земам. Ќе земам и од млекото на БејбиЛав, па да видам како ќе се покаже. Моево нешто не љуби кисело млеко, од Бучен Козјак давам, кога како ми го јаде, а јогурт уште не, евентуално да го разматам киселото млеко со вода.
Koga ke go probas mlekoto od bejbi lav pisi mi ako ne ti e tesko. Se mislam od godinata so toa da prodolzam. Um mi mati cenata kako e tolku evtino sprema drugite
Ако ти е важно моето мислење, јас веќе три недели го давам, бебе го пие. Претходно сменив со Хумана 3ка ама го нејќеше, едвај пола пиеше, со Бејбилав од прва испи цело шишенце. Мм обично го допива шишето што ќе му остане на бебето, вика Хумана 3ката било одвратно, а ова било вкусно дури.
За тоа не можам да ти кажам, ако сакаш евентуално да ти пишам што содржи па да споредиш. Јас од Бејби лав сум задоволна од се досега па затоа и го земав. А цената мислам е таква бидејќи го продаваат во нивни маркет, што знам, може грешам, ама дефинтивно и мене ме замисли што е толки ефтино. Сепак Бејби лав во принцип имаат многу ниски цени. Се надевам не е на сметка на квалитет.
Па да ама еве пелените се минимално поевтини од Памперс. Баш и рецензии ќе побарам на нет. А составит може да го пишеш или сликнеш.
Кај нас цените на памперс пелени и бејби лав од дм имаат иста цена, неколку центи да се поефтини. Тоа е поради изедначување на цени, таква е тука политиката за речиси се. Влошки олвејс и обични некои се иста цена, нутела крем, детергенти итн. Нека не те буни цената, млекото е одлично пријателка тука го фали многу малата го пие еве година дена. Алпско млеко е 1,10 евра, меркатор млеко 0,79 пакува и полни љубљанска млекара. Исто е и со пивото унион. Што значи поефтино е и млекото бидејќи е нивна марка, а сигурно го прави пр хумана нестле итн. Гајле да немаш.