Јас зедов шампон од колекцијава, одличен е. И за двајцата го користам, ептен им одговара. А како мириса, ммммм....
Искрено и мене мирисот ми се допадна само што го отворив капачето.. Нежно, предобро... Текстурата на маслово е одлична.. Се впива брзо, не остава масни траги.. Се надевам ќе биде добро за бебчо.. Ако не ќе падне некоја масажа од страна на мм..
Здраво драга ја има во Веро, во Космо и во аптеките на Бети групацијата. сестра ми ја користи за двете девојчиња и навистина е одлична. Д немав толку многу масла дома, ќе си го земев и за себе маслото, колку прекрасно мириса. А шампонот е фантастичен мириса на камилица преубаво нежно. Мило ми е @victoria што ти се допадна. Според мене колекцијава е одлична и со многу пристапна цена. Поздрав.
За маслово ќе ти кажам јас.. 200мл 399ден од веро. Мм го купи од Скопје, сам беше сигурно нема ни погледнато на другите цени.. Само по порачка како што му беше кажано , во мојов град нема веро и не знам другиве колку се..
Јас лаички да прашам, зошто се користи масло? Мене ми е многу непрактично, многу повеќе сакам обично млеко за тело.
Јас да ти кажам дека шампончето беше некаде околу 340 или 350мкд. А за маслото толку е како што кажа @victoria. Во Веро видов и еден пакет цел беше околу 1200 ама имаше влажни марамици, шампон, масло и уште нешто, можеби заштитен крем за пелени, ама не сум сигурна. Поздрав Не е обавезно мила, ако ти е крем попрактичен, тогаш користи го. Убаво дејство имаат и двете. Маслото ако го ставаш на благо навлажнета кожа веднаш се впива и не остава масно. Поздрав.
Со ваков недомаќинлул, стан ќе прокоцкам дури порасни Ама што да правам, болест Не е се мое, тета од Белград пак си дојде
Мами од каде да купам убави шпихозни? сити мол бевме , над 1700 се. Земавме нешто колку да не е без ич
@eli25 фала мила , уште поубави да си купите . Со душа чекам да поминат и тие 2 месеци некако ептен возбуда ме фаќа си плачам на моменти .
Те молам можеш да ме упатиш во кои дуќани во Сандански си била да пазариш? Сакам и јас да одам гледам сите купуваат ама не знам што да барам