http://www.bambino.bg/index.php?osCsid=ce12589d3fbb3d437d049977abb30c50 Еве веб страна од продавницата. Има и во градот мало продавниче ама на излезот од Сандански има огромна продавница на Бамбино како магацин. Внатре има се што ќе ти падне на памет нема да го промашиш го има google map, а исто има и знаци низ Сандански како да стигниш до магацинот.
Бебитолот е 274 ден, а белите шпикозни ни се подарок, мислам дека се купени од некој детски бутик во околината на Аеродром, кога прашав така ми кажаа, бидејќи не само на изглед, туку и се многу квалитетни
Јас во аптека на Бети барав и таа чудно ме гледаше само... немаа од оваа колекција. Има во сите или само во некои аптеки на Бети групацијата?
Здраво драга, би требало во сите. Јас овде ја видов во две аптеки од групација Бети. Не знам што да ти кажам. Провери во некоја друга подобро опремена аптека. Поздрав.
Памучното кебенце и плавово боди од стружанка тие ги спремам за излегување од болница чорапчињата од ваикики а марамиве од алиехпрес ги порачав за некоја смешна сума од 3 долари сите пет марами .
Џамбо Белград. Ама има исти во многу места. Сигурно и џамбо Скопје. Конкретно јас имам поубави на томи типи земено од Еурофарм.