@stevemila мама ми ги донесе од германија се, незнам од кој продавници ама се е ного убаво да се стопаш . Koмплетчето знам дека е од h&m .
Ада и јас го имам истото комплетче од h&m (со лептирчето) - многу е слатко Кебенцето ти е ептен убаво
@IvanaCS ептен е слатко , за мало маженце планирам тоа за од болница ако не е многу жешко . Кебенцето било од DM 100 посто памук .
Јас број 62 го земав, така да други комбинации сеа правам за од болница. Мислам и да е топло, пак ќе можеш по долги ракавчиња.
Pusta tugina.Snajka slika a jas si odbiram.Se odluciv za rosevite sisinja,aj da ne preteruvam pa devojce e.Ke ja napravam da ja mrazi bojata.Neka ima nesto roze.
Моето е есенско дете ама над бодињата со кратки му ставав бенкиче (уште летото од мерак купив неколку интересни со апликации, ама бидејќи ќе ги надраснеше морав и бенкичиња за земам ) Да, навистина се попрактични, но не им студи на бебчињата во зима над бодито само шпихозни? Какво олеснување би било тоа бидејќи ние секоја блузичка со плачење ја облекуваме.