Кај мене парното е секогаш пуштено и температурата е регулирана. Докторите уште од самиот старт ме советуваа бебето да биде комотно а не наоблечено. Дури еднаш и ме искараа.. Температурата во зима ја држам на 22/3 степени и боди шпихозни чорапки ми е најсоодветно. Така поминавме цела зима и 40 дена од раѓање .
Gymboree, 90% од облеката и е од таму, преубави работи има. Мислам дека само Америка ја има, не сум сигурна.
Уште не ми е испрана ама вака квалитетна изгледа. Цените се од 750 до кај 1200 како што приметив. Мојава од 1000 беше намалена на 750.
@stevemila даа мила , од палма баци ја купивме, ептен е најубава 29 600 ден , 3 дела се, сите со зимска прекривка , плус торба , и мрежа за инсекти и најлонче за дожд . Само си ја гледам сега дома па здравје крај на септември да го прошетаме бебуш . Фала ти , да си купите поубава за принцезата
Јас кога бев пследен пат претежно беа розеви за девојчиња. Сега гледам ќе ми отворат во капитол Home дел. едвај чекам, зошто и онака тоа ми е за релаксација кога незнам што да правам, се симнувам и директ во капитол на прошетка. Плус дека нов дуќан сигурно ќе има убави коплети. Инаку имаше еден многу убав розев комплет во сити мол, со оградици, со ќебенце, бањарка и се останато од постелнина. и многу убава цена беше. Ако не се лажам мислам околу 1800 беше тој комплет