Najgolema srekja e da kupivash za bebe no sega rabotite koi gi odrasna (a i novite) nemam kaj da gi redam sepak kejfot e golem pa ke polnime uste skafovi
Фала срцка поубави да си купиш од бутик стефанико прилеп се ми е од таму и има многу избор и не се скапи и плус имаш на секое парче попуст ако земаш повеќе работи
Hahah srcka ova e se od vnuka mu.Na sestra mu devojceto.A prethodno so objavuvav se od brat mi i snaata.A maz mi ima angazirano dve koli.Luge so ke doagaat so koli pa da maknat navaka
Ги сетив дека се од таму имам и јас некои. Со здравје да си носите се. Супер е газдарицата, носи прекрасни и квалитетни парчиња и мислам дека праќа и по карго во други градови.
А има фб или негде на интернет каде што можам да видам што има. За луѓе ке најдам кој да ми земе и донесе?
@stevemila најмодерно бебе на фемина форумот ќе биде твојата кукла, се гледа колку само е посакувано бебе и колку сите ми се радуваат неканбе чува Бог и вас и сите нас.
Fala ti mnogu srcka.10 godini se cekase i sega nemozat da se iznaraduvaat.Ne doaga red jas da kupam nesto.Duri i kolickata od teta ke bilaNeka dava Bog na site vakva radost
@stevemila ме разнежни , се најубаво ви посакувам од се срце . Се е преубаво Еве нас последно што ни стигна . Уште коритце од покрупните работи и некои ситници и спремни сме.
@ada21 од каде ви стигна релаксаторот и колку го плативте? Мн. е убааав Сите сме превозбудени за тие малечки бебчиња