@Seduction http://www.bebehome.mk/релаксатор-convert-me-swing-orson-10037 Eve go , ima 25% popust 6300 go zedovme . Ima i drugi razgledaj , za poracka im se javiv po tel.
@eli25 многу убавии а ова на втората слика баш практично на пр во дневна на кревет да го ставиш. Која цена е , знаеш?
Седиште за во кола од 0 + Поклон од мојата најдобра другарка и воедно старосватица Таа вика дека син ми ќе имал бел тен а црна коса и црни очи со големи трепки и многу убаво ќе му стоела црвена боја
Што убаво, баш ќе ја побарам продавницата, мене ми се бендисуваат алиштенцата на Caramell. Уште за првото ги имав, еве сега и за второто. А подлогата со перничето е топ, и за двете искористив една иста, оти мака си нема, не е мрдната од пред 6 години, еве уште е супер, само што веќе не ја користам, порасна и малово. @ada21 ако не најдеш пиши ми, имам нова некористена подлога со перниче, ќе ти ја дадам.
Mnogu ubavo I mm naviva za Liverpool i mali uste ne roden si dobi navivacki rekviziti. Za devojce pak epten e slatko.
сликата од количката и креветчето се превземени од фб страната на продавницата бидејќи нашите се спакувани