Немам порачувано сега прв пат многу минсе свиѓаше затоа си нарачав на сестра ми и носеа од h&m за внука ми и братучеда ми секогаш пазари во германија. Да од таа страна вршат достава а и цената им е иста како во странство баш гледав на страната
Јас скоро се имам купено од h&m Квалитетот е многу убав, моделчево го имам видено во живо ептен е убаво и типско, ќе си купев и јас ама веќе имам многу работи на кратки па доста се, можеби нема ни да износи се. И за девојчиња има преубави работи.
jas gi sakam ovie.Ama ke videl maz mi tamu ako gi ima Za od h&m znam,so godini imam parcinja so uste gajle nemaat.Skoro pola garderoba mi e od tamu.Ama ne bev sigirna za ovie od butikov.Da ne e samo imitacija,zatoa prasav
алкава за колкаво бебче е мила ? ние прашувавме за малата 2 мес е за на количка да закачам рекоа не в аптека мало е
За на количка не е проблем,моето е 10 месеци му го закачив на нога. Мириса на лимон.А ич не знам од кога може директно на кожа нека ти одговори некоја мајка што знае
Мајка ми ги купила пред 2-3 недели, ама чекала вчера да завршам со преглед за да ми ги донесе. Зашто за излегување од болница ги спремила, а јас не и давав да купува за излагање од болница, од страв пусти.. нели јас не смеам да мрдам.. Тогаш имало 50%.
Од хранилкава ќе ставам слика кога ќе ја монтирам, а дубачево ќе почека месец-два. Количкава е топ. Иначе се ова баба се заборавила некни во енци менци и ни ги прати дома, убаво изненадување