Вчера ова во брзање го земав од Анжи. Дома видов дека било за женско. Ако го сака некоја нека ми пише ќе се дог.
Преубав комплет, ако чуваш фискална ќе ти го заменат за што било без проблем... мене ми напоменаа кога купував ако сакам замена само да ја чувам фискалната
Да многу е убав. Ќе и го подарам од срце на една феминка Мајка ми сега поминувала оттаму. Можело замена ама немало убаво за машко. Ете она што донесе - Ова второто е дебело ќебе, со патент се прави како вреќичка. Мајка ми вика ќе ми се нашло
И јас си купив од тетра пелените, ќебенцата се исто преубави и тенкото и подебелкото, со здравје да си користите се со бебуш Инаку да, за машко и јас кога бев едвај омаше што останало да избереш... и онака дури и лога има роба изборот е помал, а не сега ... тоа е не се жалиме Јас не можам никаде да најдам најмало бројче шпикозни по кратки ракави... уште тоа ми остана дa купам ако не ќе си носиме боди и ќе уживаме
Се е преубаво. Од каде се? Во кимико има попуст. Овие ги купив од мерак иако не знам ни дали ќе ни де најдат, односно намената. Дали можам на есен под пижамки на пример или не се практични. Инаку овие конкретно по 125денати се
Јас барам кратки ракави и горе и доле.. немам сретнато во ваикики ниту во џамбо.. треба подобро да разгледам ако велиш дека има... и ако не те мрзи сликни ми да видам какви имаш земено, јас сакам еден пар да имаме ако ни е многу топло во август Тенкс
Се ни е поклон од сестра му на мм. Освен пелени и козметика Дел од џамбо, дел од пластичарска, дел локална продавница во драчево. Ги видов во капитол преубави се