Не ја очекував толку брзо, пред 10тина дена порачана од Алиекспрес и прва работа за бебушка Инаку бебешка розева е, нешто до моб ми е вака жуткасто малку..
http://s.aliexpress.com/6R73u6VJ (from AliExpress Android) Јас имам уште 3,4 разни порачано и преубави капчиња видов, ама одам на одмор наредна недела во Грција, ако најдам таму да не порачувам Ова е исто преубаво.. го порачав праска розе боја, а цениве смешни http://s.aliexpress.com/jQZNfQ3a
Jas pa ic ne obozavam vakvi trapataski.Ubavi se koga ke gi vidam vaka, ama jas ic nejkam.Se e do vkus
Е само заради вакви работи понекогаш ми е криво што не е девојче. Ама здравје боже. Се надевам наредното ќе е девојче
Мојава не носела траки ни еден ден. На почеток не сакав да ја замарам, а таму после 6 месеци не можеше да ги смисли, ги вадеше и фрлаше од глава, ама затоа од 5м сме со шнола на глава (ради шишки) @mariz ќе ти ги поклонам сите наши траки
Јас па многу сакам, има дотерана да е цело време со машнички @Kitten може може @Ano второто здравје и јас со првото шетав машки работи да купам, а лутав и во женскиот дел хахаха Едвај чекам да одам во Грција, поише за тоа се радувам него за одморот мм вика ке купиме 2,3 работи и јас таква што?? ке видиме
Морав за муабетов да ти кажам дека дефинитивно може да изненади Јас и мажми сме ситни и јас 158/9, а мужми е 1ипол глава повисок од мене. Мислев ќе родам мало ситно човече и си избакупив 50ки и за летово купував 3-6мес значи 62јка најголемото боди викав нема да го износи летово ќе му е големо Синко се роди 52см, 10 пати ги препрашав во родилна да не се грешка со мерката . Значи 50ките шо ги изнакупив ене ги си се необлечени. 52јките некој ниеднаш не ги облече, некој по 1-3 пати. Еве го сега е 3ипол месеци и е 68см може и 69см што машала е поеќе од негови врсници. Којзнае чиј ген носи хаха. Дај боже вака да си тера да си е повисок од мајка му и татко му. И еве го сега е 3ипол месеци и ја му купувам за од 6+ месеци. 68мици ретко кое му е комотно и сеа купуван 74ка. Башка не практикувам ништо да му е фес да го стега или да не му е лагодно. Све е секад комотно и поголемко малку. Башка срцко рачунај машко е и ќе пазиш да не го стега бодото доле или што и да му облечеш да бе го протиска кај јајцињата и курето. Затоа не многу купувај или купувај секад бројче поголемо зашто стварно моме да ве изненади. Иначе да не ве бунам со бројките...бројките на алиштенца 50;52;58;62;68:74 итн се сантиметрите на висина на бебе. Со лесноооо и едвај чекам да ве прочитам дека си се гушкате со бебе и дека сте конечно најсреќни мајки
Не мора да значи, на Тритекс некои модели се многу поголеми, некои помали, на Вајкики сите модели се поголеми. Синко до скоро носеше бодиња 3-6м од Вајкики, тренерки 6-12м уште ги носи 15м е. А дека ќе го стиска на курето и јајцињата неа врска, носи пелена, ништо не осеќа. Ако е така треба у кенгур да не го ставиш, дубак, џампер, ништо од тоа, јас од мало ги држам нанапред да гледа со раката меѓу нозе. Не им е ништо, заштитени се со пелената. Најдобри бројки се од Н&М, таман за возраста се.
Х&М многу им е убав памукот башка Меѓу зара, манго, па и картерс нема споредба.Не очекував дека се толку мекани, со оглед на тоа што за возрасни не ми се допаѓа памукот.
Дааа, многу добар памук. Башка кога ќе испеглаш испеглано е, мазно како свиличка. И тексасот им е преубав.
Да е жив и здрав, па ако сме утнале во проценка ќе се најдат на некој друг. Сите направиле некоја грешка, па и ние. Ич нема да ми е криво.
So zdravje se da si nosi batkoto.Me potseti jas koga se spremav za mojot bebus...I nie imavme so maz mi moj izbor i negov izbor za od zimanje od bolnica)) pa ajde misli se civ izbor ke pobedi)) I op,dur resime,mi pukna vodenjakot i nebese ic vazno vo sto ke go izneseme))) Te cekaat najubavite momemti vo zivotot <3
Sea neznam uste kolku imas do termin,ama okolu toa perenje peglanje...Pa jas po sto pati gi prreduvav,mislis inspekcija ke ima. Pa gi vadev pa si gi razgleduvav po sto pati pa vakva kombinacija so ova kapce pa so ona kapce...Bebe posle za kapce nwjkese da cue,a vo najladnata zima go rodiv)) I so lesno neka ti e