Идејата е од интернет а изработката е од Мала Пажња, така ќе ги најдеш на фб омаат ценовник согласно моделот, јас дека барав на долги, 550 мкд ме чинеше а на интернет идејата беше со кратки ракави
shto mislite za ova? denes ni stigna, ubavo go drzi . Jas bi zela nekoe so pogolemi bukvi, taka poubavo da se cita .
Да има во што да го прошетаме Туку мајкава што се занесе и заворави дека септември може да е многу топол па нема ништо на кратки. Сега ќе треба да докупи уште нешто
Јас па обратно само со кратки ми доаѓа да му купувам дека топло, зборувам дека септември е веќе посвежичко посебно навечер кога ќе го шетаме во количка Вие изнакупивте облека како за три бебиња ако, меракот е огромен разбирам
Па со оглед на тоа дека сеуште се актуелни летните колекции и да сакаш нема многу избор. Замисли да беа излезени есенските што се ќе изнакупував. А гелдам ваикики изгледа почнаа да вадат полека есенска. Јас плус и наследив гардероба од едниот од внуците.
Of srcka uste jas nisto si nemam kupeno.Malata ima alista za poveke od 6meseci.Iskreno se nerviram edvaj cekav da kupuvam,a veke imam poveke i od so treba,site i nosat.Cetvrtok sum za Sk za tiroidnata pa planiram u jumbo i niz nekoi dukani da prosetam.
Ќе докупуваме по потреба. И јас наследив, и покрупни работи креветче, транспортер. Ама пусти мерак со мм некои работи ги дуплиравме му купивме плус нови иако ни ги дадоа. Постелнинки, бањарче, облека ќе се најдат ајде. Ќе треба да ја пресоблекуваш по три пати во ден за да стигне се да облече. Манекенка
Ne znam, na sinko mu gi oblekov i epten lesni mi lichat, udobni mu se samo malku poteshko se oblekuvaat